Tweeter button
Facebook button
Email button
Myspace button
Youtube button
sâmbătă, 26 noiembrie 2011

postheadericon Single nou: Zero feat. Dan Bittman - Ingerul meu


Trupa Zero a lansat noul single, „Îngerul meu”, o colaborare cu una dintre cele mai mari voci ale României, Dan Bittman! Piesa a fost compusă în limba română tocmai pentru ca mesajul puternic să ajungă mai uşor la inimile ascultătorilor!
A fost o onoare să-l avem ca invitat pe Dan Bittman la această piesă, suntem fanii lui de când eram copii şi pentru noi această colaborare coincide cu împlinirea unui vis. Toată lumea spune că „Îngerul meu” va ajunge un hit, sperăm să fie aşa” declară membrii trupei Zero.
Ascultaţi şi voi piesa, cum vi se pare?

1 comments:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com