Tweeter button
Facebook button
Email button
Myspace button
Youtube button
marți, 12 mai 2009

postheadericon Ian - Come Fly With Me

Ian e un pustan de 13 ani din Puerto Rico!nu mai zic nimic deoarece vad ca se poarta insa revin la ce spuneam zilele trecute..la noi cand se va intampla asta?!??!?!?!a?cand?...cand?..

si parca vad"niciodata!"..
in legatura cu piesa ..ultima parte imi place cum suna..clipul e prea "mare"pentru el!
Parerea mea!

5 comments:

Limbaj spunea...

Pusti prostituati de mici, de asta muzica nu mai este apreciata! Toti canta , toti sunt compozitori si mai nou...toti sunt ascultatori! Daca ar sta cineva sa asculte ce canta pustiu` asta, si ce subiect a abordat el, la varsta pe care o are el, cred ca inca ii face masa baie si el ne " spune noua" cum o arde el cu femei in club:)) de`a dreptul penibil! Dar nah... daca " este bani" si "sunt mancare"...

dyio spunea...

DA...sunt de acord cu tine..asa e!si pe mine ma enerveaza ca apar tot felul de pustani... vezi doamne au bani de nu mai pot,cluburi....femei...si alte chestii de genu...dar de fapt sunt niste copii...care abia isi incep viata...si din pacate foarte prost...

MetaMorph spunea...

Asta nu e hip-hop. E un reggaeton combinat cu pop. Si asta se da dur? Altu' cu bani. Sunt si in Romania copii de bani-gata, insa e de bine ca niciunul nu s-a apucat de muzica. In America e loc pentru toti, fiecare isi incearca norocul. Si culmea e ca toti se apuca de hip-hop sau vreun gen din-asta urban, n-am vazut pe nimeni sa faca alt gen de muzica.

La noi cred ca ar avea mult mai multe sanse, mai ales daca ajung pe MTV (prin ce metode pot si ei), doar ca inca nu s-au gandit la asa ceva.
Mi-e groaza sa m-apuc sa-i citesc versurile, insa negativele nu suna rau.

A, ai un comentariu smecher de la Limbaj Obscen. ;)

yuri spunea...

Ştii când o să se întâmple şi la noi? Îţi zic eu: când o să avem puşti la fel de talentaţi ca el (ţin să menţionez NU manelişti...acei puşti care toată lumea zice că au talent) şi când s-o găsi vreo unul o să mai avem nevoie şi de o persoană, cel puţin, dispusă să investească în viitorul puştiului şi de oameni care ştiu să aprecieze talentul.
În ceea ce priveşte videoclipul sunt de acord cu tine, îl depăşeşte cu mult prea mult...mai ales decorul.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.